Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Salvem l'Empordà denuncia l'impacte del mapa eòlic que vol implantar la Generalitat

La plataforma Salvem l'Empordà s'ha concentrat aquest dissabte davant del castell de Quermançó, a l'Alt Empordà, per reivindicar l'impacte mediambiental que suposarà la construcció dels parcs eòlics a la zona. A més, han denunciat la falta de participació del territori en aquest procés.

Segons alerten, si s'acaben instal·lant els parcs eòlics previstos la zona de l'Alt Empordà serà un "gran parc industrial" d'energia eòlica. La Generalitat va fer públic fa quinze dies que un total de 18 grups empresarials s'han presentat al concurs per l'adjudicació de parcs eòlics a les set zones de desenvolupament prioritari, que es farà en un període de tres mesos.

14/08/2010 17:17 Territori

Aquests grups empresarials han presentat 54 sol·licituds, que representen multiplicar per vuit els 769 MW de potències que sortien a concurs. El concurs, que dibuixarà el nou mapa eòlic de Catalunya, s'adjudicarà en un període de tres mesos. Moltes entitats catalanes (incloent-hi Salvem l'Empordà) ja han presentat recursos per la via legal ja que, segons diuen, hi ha errors i falten informes mediambientals.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid