Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet denega els permisos per a la concentració antifeixista

Després de setmanes de plena burocràcia i de permisos, avui divendres 29 de gener, dos dies abans de l'esdeveniment, l'Ajuntament de Gramenet ha denegat els permisos per dur a terme  la concentració antifeixista de diumenge per raons burocràtiques.

Tot i això, del tarannà de l'Ajuntament posant traves a les entitats per dur a terme activitats,  la "Comissió Antifeixista 27 de gener" us tornem a convidar i fa una crida a participar dels actes de diumenge, a les 11h a la Plaça de la Vila per seguir combatent i fer fora el feixisme dels carrers i les institucions. 

29/01/2010 19:32 Drets i Llibertats

Enguany, diumenge 31 de gener es realitzarà l'acte central que constarà d'una  concentració antifeixista, una cercavila amb l'actuació de la collade Bastoners del Clot que finalitzarà a la Plaça Baró (que rep el nom de Domingo Baró, empresari que finançava el règim franquista) on es retrà homenatge a José Berruezo (últim alcalde abans del fraquisme, de la CNT).

Després de setmanes de plena burocràcia i de permisos, avui divendres 29 de gener, dos dies abans de l'esdeveniment se'n ha denegat els permisos per dur a terme les activitats per raons burocràtiques. 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid