Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La Valldigna esdevé capital de l'excursionisme dels Països Catalans

Més de 400 persones inscrites a hores d'ara en l'edició d'enguany de l'Aplec Excursionista dels Països Catalans que és celebra als muncipis valldignencs de Benifairó i Simat.

Mig centenar de persones voluntaries interven en l'ampli dispositiu que des de l'organització s'ha enllestit per tal de garantir el desenvolupament de tots els actes programats aquests dies a La Valldigna. Al llarg del dia de hui s'espera què s'inscriguen més d'un miler d'excursionistes d'arreu del Països Catalans.

Aquest vespre a partir de les quatre de la tarda s'iniciaran els actes inaugurals en els que intervindran les bandes de música, els dolçainers de la comarca, la Colla de Dimonis "Fem Fredat" i les balladores de Sta. Anna de Simat, convocats pels grups de Muntanya.

05/12/2009 13:52 Cultura

 

33é Aplec Excursionista PPCC  

Ahir al vespre l'Auditori Municipal benifaironer va viure una gran vetllada poètica-músical en la que intervingueren la Coral Quinze de Març, el poeta de La Drova, Josep Piera i el cantaor d'estil socarrat Pep Gimeno Botifarra, en un acte que va esdevindre un homenatge valldignenc al pintor benifaironer Paco Alberola.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid