Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP encartella Figueres per demanar més presència de cartelleres al carrer

La Candidatura d'Unitat Popular de Figueres (CUP) ha decidit donar un nou impuls a la campanya per reclamar l'habilitació de cartelleres a espais públics de la ciutat per tal que les entitats de Figueres hi puguin anunciar els seus actes. Ho ha fet penjant cartells amb la reivindicació pels carrers la vila. Durant els darrers dies han aparegut diversos cartells al centre de la ciutat amb el lema “Calen Cartelleres”, signats per la candidatura i col·locats als mateixos espais (tanques d'obra, caixes de llum, portals, parets, etc) que actualment són utilitzats per penjar-hi els cartells. L'acció simula el que podria ser una cartellera.



24/11/2009 19:51 Política
Amb aquesta campanya la CUP denuncia el cas omís i el silenci que manté l'equip de govern de la ciutat respecte aquesta petició. És per aquest motiu que la Candidatura d'Unitat Popular de Figueres continua reivindicant que s'obri un procés per tal de confeccionar un reglament d'ús de les futures cartelleres, que tard o d'hora s'hauran d'ubicar.
 
cartellera
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Per saber-ne més
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid