Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Presentació de l'Ateneu Popular la Sèquia de Manresa

Ahir, l’Assemblea de Joves de Manresa, Maulets i l’Esquerra Independentista de Manresa van organitzar  una jornada de portes obertes a l’Ateneu Popular la Sèquia, on antigament hi havia la fusteria Pich, al carrer Alfons XII. La intenció dels joves és alliberar l’espai i obrir un Ateneu Popular proper a tot el jovent manresà, amb la voluntat d’esdevenir un punt de trobada jove, on es realitzin jornades i activitats, tant lúdiques com culturals.  Els joves van denunciar amb la campanya "l’oci no és negoci, construïm alternatives!", que les ofertes d’oci privades a Manresa, són un abús econòmic i critiquen que el consumisme ha restat a molts joves d’espais on socialitzar-se i passar el temps d’oci sense consumir obligatòriament. També es realitzaran activitats per a tothom i diversos actes com un vermut popular i a la tarda, a partir de les set, es va presentar el projecte i es van recollir totes les opinions en una assemblea oberta.

11/10/2009 17:44 Drets i Llibertats
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid