Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Estelades i el lema "Això no és Espanya,This is not Spain” reben "La Vuelta" a Tortosa

Una quinzena de joves reben La Vuelta al seu pas per Tortosa amb estelades i una pancarta amb el lema “Això no és Espanya,This is not Spain”. Diverses persones del públic i dels equips participants han mostrat la seua simpatia envers la reivindicació independentista. S'ha volgut aprofitar el pas de  La Vuelta  per visualitzar el conflicte nacional català,  de cara a tot l'estat i també aprofitant el cert ressò que té aquesta competició a nivell internacional. Des de Maulets del Baix Ebre, consideren que  el pas de la Vuelta  per "les nostres terres no és més que una nova agressió per part de l'Estat a la nostra integritat com a poble. Per tots és sabut, que l'Estat espanyol utilitza tots els mecanismes que té a l'abast per imposar el seu projecte de nació imperialista, aixafant pel camí tots els pobles que se li posen al davant".
 
 

03/09/2009 18:02 Política
En aquest, segons Maulets,  "podem vere com utilitzen l'àmbit esportiu per donar un missatge clar: “Els països Catalans són Espanya”. No és el primer cop que utilitzen l'esport per reforçar la idea “España” i de la homogeneïtzació cultural (espanyola), lingüística(espanyol) i nacional(espanya) que voldrien tindre arreu de l'Estat, només cal vere quina actitud han tingut envers les seleccions catalanes i els seus processos d'oficialització, o la ferbor espanyola que desboquen cada cop que guanya la selecció espanyola de futbol".
 
 
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  4. 40è Aniversari de la mort del lluitador independentista Toni Villaescusa
  5. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  6. El Departament d'Educació ajudarà un any més a extingir la llengua catalana
  7. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  8. Walter Benjamin ja parlava l'any 1930 de la possible massificació turística
  9. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  10. El sant sopar assegurat
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid