Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El concert Salvem l'Empordà! en defensa del territori aplega nombroses persones

Quimi Portet, Cris Juanico, Blues de Picolat i Pau Alabajos van donar suport a la plataforma Salvem l'Empordà ja que van actuar-hi de franc. Aquests artistes es van afegir a una llarga llista de col·laboradors del món musical i teatral que ha tingut la plataforma en els seus set anys d'existència. L'escriptora Núria Esponellà fou l'encarregada de la part literària de l'acte. Actualment, des de Salvem l'Empordà es treballa en més de 50 expedients i els deutes per assessoraments jurídics són de 36.000 euros.
El concert celebrat ahir a Figueres sota el lema "Salvem l'Empordà!" va servir per donar a conèixer els diferents projectes que afecten el paisatge de la comarca i per recollir fons. Els organitzadors van recordar que des de la plataforma s'han aconseguit aturar molts projectes que haurien "destruït part de la comarca", però que això ha suposat un cost per a l'entitat de més de 100.000 euros

30/09/2009 12:32 Territori
Durant tots aquests anys de lluita, la Plataforma ha aconseguit aturar molts projectes que haurien destruït part de la comarca: Fluvià Marina, Golf de Vilanera, Golf de Cistella, urbanitzacions a Sant Mori, Palau-Saverdera... (mireu el llistat complert). Aconseguir tot això ens ha costat en advocats per recursos i contenciosos administratius, honoraris de tècnics, material administratiu, material per difusió de campanyes i accions... més de 100.000 euros. Actualment estan treballant en més de 50 expedients (PDUSUF, el tren de l’Empordà, POUM de Castelló d’Empúries, Logis Empordà, planificació eòlica,...). En quests moments devem 36.000 euros només en advocats (a pagar en els propers anys).
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid