Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
"Nit de poesia" a Catalunya Nord dins del marc de la 3a Setmana per la Llengua

“La Setmana per la Llengua és un projecte original dels Angelets de la Terra per promoure la modernitat i l’atractivitat de la llengua i de la cultura catalana arreu de la Catalunya Nord” 
A les 21h, el Teatre des Hautes Rives de Ribesaltes (Rosselló)  acull la "Nit de poesía" amb  poetes vinguts de tot el país per mostrar la riquesa de la nostra llengua. Destaquem la presencià d’en Pere Figueres, cantant rossellonès, i d’en Gerard Jacquet, autor del “Dico d’Aquí”, que sempre han participat a les Nits de Poesia dels Angelets de la Terra. Aquesta vetllada, en homenatge al poeta i vinyater Joan Morer, s’acabarà amb un concert de Seb, un jove cantant de reggae de Ribesaltes. l’escenari serà obert a tots els poetes que voldran participar i a totes les llengües.

03/04/2009 16:57 Cultura

Durant aquesta setmana s'hn realitzat diversos actes. Demà, a les 21h es farà l'acte de cloenda a Salses, on es presentarà per primera vegada al gran públic el projecte musical de “Llamp te fregui”. Aquest nou està format per en Franc Sala (guitarra i veu), en Benja (acordió i piano) i la Iolanda (contrabaix i veu) que actuà també amb “Les Foufounes Electriques”. “

Que el llamp te fregui!” és una injuria molt comú al poble de Pesillà de la Ribera, on va néixer en Franc Sala. Malgrat l’absència, de moment, d’una escena alternativa d’expressió catalana a la Catalunya Nord, el grup pensa poder imposar el seu estil festiu en les sales arreu dels Països Catalans. En Ben Le Brun exposarà, en el mateix local, les seves fotos sobre feministes del Marroc i de la Catalunya Nord que ja va presentar durant el festival “Magreb si loin si proche”.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid