Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Mobilització popular en suport amb uns veïns del barri de Sants que pateixen "mòbbing immobiliari"

Aquest migdia, veïns i veïnes de Sants i de Barcelona han manifestat el seu suport als veïns de Vallespir 25 en un cercavila que ha començat a la plaça de Sants i ha finalitzat davant de Vallespir 25 i que ha transcorregut per diversos carrers del barri. El veïnat d'aquest edifici, gent gran i llogaters de rendes baixes, han pagat tots els seus lloguers durant tota la seva vida mentre que la propietària no ha complert mai amb la seva obligació de mantenir l'edifici en condicions. Ara, la propietària ha iniciat una demanda per declarar l'edifici en runa econòmica, cosa que significaria l'expulsió d'aquests veïns de casa seva sense cap mena de contrapartida, podent-se trobar al carrer d'un dia per un altre. 

21/12/2008 23:33 Territori
Santsv Santsv

Durant la marxa, també s'ha denunciat la política urbanística que s'ha dut a terme a Sants en els últims anys. Una manera de fer que, segons els convocants, ha prioritzat els grans projectes en lloc d'apostar per «l'habitatge digne i a preu assequible».

Per saber-ne més:
Fragments de vídeo amb l'actuació del grup Teatraviesas 

Cercavila popular en solidaritat amb uns veïns del barri de Sants que pateixen "mòbbing immobiliari". Llibertat.cat 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid