Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Pep Botifarra i la Gossa Sorda al 3r Aplec per la Terra "ARRELS 08" a la Marina Alta

A les 22h al camp de futbol de Parcent, obrirà la nit Pep Gimeno el Botifarra, seguit per Lilit i Dionís que presentaran el seu nou treball "Que diguen missa". I tancarà les actuacions La Gossa Sorda, amb el seu disc Saó. Les dues edicions anteriors s'havien celebrat a Xènia. L'Aplec, un estiu més, pren el nom del col·lectiu que l'organitza. Arrels és un grup de gent de la Marina que es mou en defensa del territori i la cultura. Des del 2006 s'està treballant per despertar una consciència crítica dels veïns envers "el sistema que està acabant amb nosaltres i el nostre entorn".

22/08/2008 11:54 Territori

Enguany, l'Aplec es fa Parcent, localitzat a la Vall del Pop, ja que consideren els organitzadors que és un emplaçament perfecte, tant pel seu gran valor paisatgístic, com pel que el seu nom significa ja en la història de la lluita popular. 

La gent de Parcent, des de plataformes ciutadanes, ha aconseguit guanyar moltes batalles contra els PAI's que pretenien multiplicar per deu la població i tapissar de ciment gran part del terme municipal. I s'ha posicionat com a punt de referència de l'urbanisme descabellat valencià en la Unió Europea. L'Arrels serà d'un dia i conta amb un cartell d'actuacions musicals punteres dins del panorama de la música en valencià, apte per a totes les edats i gustos, segons informa L'Avanç

Encara que aquest any l'Aplec sols durarà un dia, la gent que hi participe i que desitge acampar i passar la nit en un emplaçament tan privilegiat, tindrà un descompte en el Càmping de la Vall de Laguar. Es convida a tot el món a gaudir amb nosaltres durant la jornada que enguany conforma l'Arrels.

 

Per saber-ne més:
2n Aplec per la Terra "ARRELS 07" a la Marina Alta. Llibertat.cat 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid