Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Kaos en la red renova el disseny gràfic de la seva portalada

 Avui s'ha posat en marxa el nou disseny gràfic de la web d'informació alternativa Kaos en la red. La nova interface gràfica que havien anunciat ja està activa, malgrat que estarà en fase de proves durant les properes setmanes d'estiu. Els membres de Kaos han manifestat que després de molt temps volent renovar el disseny gràfic de la web per fi podem dir que ho tenim molt avançat tot i que resten les proves definitives que es realitzaran on line durant el que resta de mes. El nou disseny, que millora substancialment l'aspecte visual, ha incorporat noves funcions tècniques, com el cercador, l'apartat d'audiovisuals i l'ordenació de notícies. Endavant, Kaos!

15/08/2008 19:03 Comunicació

Després de la primera versió html estàtic i la segona amb pàgines web dinàmiques (php + mysql), aquesta tercera darrera versió de Kaos pretén donar un pas més en funcionalitats i disseny, però no el definitiu, segons han exposat,  ja que el seu equip tècnic encara té com a objectiu vinent noves innovacions funcionals per a l'any 2009.

Des de llibertat.cat felicitem els avenços de Kaos en la red en el seu treball per difondre la consciència crítica, la informació alternativa i el debat enriquidor.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid