Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Més de tres mil voluntaris recolliran signatures dins de la campanya 'Decideixo Decidir'

Coincidint amb la convocatòria electoral del 9 de març, més de tres mil voluntaris sortiran al carrer durant tot el diumenge en més de tres-cents quaranta  taules a 142 municipis de 35 comarques catalanes en el marc de la campanya "Decideixo Decidir". La iniciativa, a més de l'obtenció de signatures majoritàriament a municipis del Principat, comptarà amb taules a les illes Balears, el País Valencià i la Franja. També alguns casals catalans d'arreu del món donaran suport a la campanya recollint adhesions.  

07/03/2008 10:26 Política
La campanya, Decideixo Decidir, que la PDD porta a terme des de fa un any, i que pretén reclamar competencies en la convocatòria de referèndums.
Aquesta campanya s'ha plantejat de manera que es pugui autofinançar amb petites o grans donacions de ciutadans, a més de amb la venda del 'Kit9M', encarregat per la PDD, que es ven per 100 euros. Aquest kit conté 200 butlletes i una senyera, entre d'altres elements per a completar l'acte de diumenge.
En alguns indrets, també es podrà signar per a la Plataforma 'Som lo que Sembrem', que vol donar suport a una iniciativa legislativa popular per aturar els cultius i aliments transgènics a Catalunya.
A Catalunya Nord: Baó i Perpinyà 
A la comarca d'Osona es muntaran una quinzena de taules a diferents poblacions.
A Manresa, la Plataforma instal·larà dos punts de recollida de signatures, una a la Plaça Sant Domènec, i una altra a Crist Rei, durant la jornada electoral. Aquests punt de recollida s’afegiran a la que hi ha a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà situada a la Plaça Major, que per acord de la corporació municipal s’ha instal·lat de forma permanent, de dilluns a divendres i en horari d’oficina. 
A Reus, la taula es muntarà a la plaça Prim i a Valls, al Pati. També hi haurà taules a la Riera de Gaià, la Nou de Gaià, Altafulla, Creixell, la Pobla de Montornès, Torredembarra, la Bisbal del Penedès, les Borges del Camp, Riudoms, Alcover i la Riba. A les terres de l’Ebre hi haurà taules a Gandesa, Tivissa, Rasquera, Móra d’Ebre, Flix, Benissanet i Mequinensa.
A Sabadell hi haurà mitja dotzena de punts de recollida de signatures. Compta amb el suport de la CUP de Sabadell 
Martorell: La Candidatura d'Unitat Popular de Martorell s'implicarà i cridarà a donar suport a la consulta popular que s'impulsa des de la Plataforma pel Dret de Decidir que amb el lema "decideixo decidir" realitzarà una recollida de signatures del proper diumenge dia 9 de març de 2008 a favor de la convocatòria de Referèndums des de Catalunya. Aquesta recollida serà present a Martorell gràcies a la implicació de diversos sectors socials de la ciutat.
A Sant Joan de les Abadesses, la CUP s'implicarà i cridarà a donar suport a la consulta popular que s'impulsa des de la Plataforma pel Dret deDecidir que amb el lema "decideixo decidir" realitzarà una recollida de signatures del proper diumenge dia 9 de març de 2008 a favor de la convocatòria de Referèndums des de Catalunya. Aquesta recollida serà present a Sant Joan gràcies a la implicació de diverses persones de la població.
L'MDT ha fet una crida a contribuir a l'expansió i arrelament territorial de la Plataforma del Dret de Decidir en la campanya de recollida de signatures pel Dret a l'Autodeterminació el 9 de març

 
Rànquings
  1. Presentació a Girona del llibre "Toni Lecha (1943-2013): prendre partit"
  2. Campanya per recuperar el camí de ronda Garbet-Colera a l'Alt Empordà
  3. Polèmica Benet-Audet (I)
  4. La Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG) prepara un acte-brindis antimonàrquic a Figueres
  5. Emotiu homenatge en la presentació del llibre "Isabel Pallarès i Roqué, mosaic d'una dona valenta"
  6. La CACG (Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines) ha reunit 100 persones a Figueres en una protesta contra la visita de Felipe VI
  7. L’ANC pren de nou la iniciativa per assolir la Independència
  8. La CUP culmina el Procés Garbí amb molts deures per respondre als nous reptes
  9. Acte de presentació del Correllengua Llera del Ter - Gavarres
  10. La CACG seguiex amb la seva campanya de boicot a les empreses patrones de la FPdGi i penja una fotografia a Twitter de Miquel Mateu i Himmler
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid