Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El Projecte Rius celebra el seu desè aniversari dissabte a Salt

28.09.07 El proper dissabte 29 de setembre l’Associació Hàbitats ha organitzat la celebració dels 10 anys del Projecte Rius a Salt.

28/09/2007 16:39 Territori

El Projecte Rius és una iniciativa basada en la recuperació dels espais fluvials del nostre país, a partir de la participació ciutadana. L’entitat, creada fa 10 anys, és avui dia un referent en la implicació de les persones amb els rius catalans. Així, la Trobada de Voluntaris que es celebrarà a Salt, suposarà un homenatge als milers de voluntaris que al llarg d’aquests 10 anys, s’han implicat per conèixer l’estat de salut dels nostres rius.

Els actes començaran a les 10:15h amb un debat i esmorzar a l’Escola de Belles Arts on participaran cinc personalitats relacionades amb les rius des de diferents àmbits. Seguidament s’enllaçarà amb una visita teatralitzada pel barri vell de Salt que acabarà al Safareig de les Dones, d’allà el tècnic gestor del Parc de les Deveses descobrirà, tot passejant per aquest Parc, les relacions dels saltencs amb el Ter al llarg de la història, per ser a les 13:30h al Parc del Rec Monar.

Paral·lelament, a les 11:45h s’haurà iniciat una fira d’entitats al Parc del Rec Monar. Pràcticament una vintena d’entitats locals i col·laboradores del Projecte Rius, es donaran cita en aquest aparador de l’associacionisme. Les entitats participants realitzaran activitats i tallers educatius, com a complement de la fira. Les paradetes clouran a les 14:00h, moment en que es farà un dinar popular, el lliurament de premis del Projecte Rius i un recital amb la música ballable de la Portàtil FM.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid