Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Presentació del primer "Diccionari enciclopèdic d’Andorra" a Perpinyà

7.06.07 Demà a les 17:30h al Departament de Català de la vila de Perpinyà es presentarà el primer Diccionari enciclopèdic d’Andorra i comptarà amb la presència del seu autor, el periodista i filòleg, Àlvar Valls.  Aquest treball consta de 2195 entrades de les quals 200 biografies, 520 pàgines i 800 imatges. L’obra ha estat publicada per la Fundació Crèdit Andorrà i és considera de consulta general.

07/06/2007 20:04 Cultura
Proposa continguts sobre cinc àmbits temàtics: Andorra contemporània, medi natural i geografia, història i institucions, economia i societat, cultura, arts i patrimoni. Un índex analògic molt detallat facilita la consulta.
 
Myriam Almarcha, especialista de literatura andorrana i membre de l’Institut Català de Recerques en Ciències Socials presentarà l’autor i la seva obra, « font sensacional de detalls... » que permet una excel.lent aproximació a Andorra.

Àlvar Valls també és autor de diverses novel.les i reculls de poesia.
 
 
Foto:
Andorra la Vella. Vista general .Tanquilitat, dureza i autenticitat. Any 1929 (Foto Agrupació Fotogràfica de Catalunya): A la web: Andorra, ara fa temps 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid