Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Acció contra les multes i l’ordenança de civisme a Berga

09.04.07 Dissabte passat, diverses persones es van encadenar a les columnes de l’Ajuntament de Berga i altres es van penjar al balcó del consistori, per protestar contra l'ordenança del civisme i molt concretament per les multes que l’alcalde de Berga va posar a 22 persones que van participar el passat 30 de setembre en una jornada de cultura al carrer, multes de 750 euros per cap i també per haver estat multat l’Ateneu Columna Terra i Llibertat, segons informa Berguedà llibertari. Per la seva banda, la CUP de Berga ha demanat en diverses ocasions que cal derogar aquesta ordenança i que s'han d'arxivar totes les multes que s'hagin generat.

09/04/2007 00:31 Política

Durant l’acció, que va durar unes tres hores, es van recollir signatures contra l’ordenança i es va informar a tothom de la situació creada. Les mateixes fonts anuncien noves protestes i accions contra aquest l'abús de poder de l'ordenança.

La CUP de berga, partidària de la seva derogació, remarca que molt aviat farà públic un estudi sobre aquesta polèmica ordenança.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid