Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
2000 El govern del PP reforma del Codi Penal contra el "terrorisme"

2000 El govern espanyola del PP reforma del Codi Penal contra el "terrorisme"

06/10/2000 Tal dia com avui

El Consell de Ministres del Govern espanyol aprovava em aquesta data les reformes del Codi Penal espanyol i de la Llei del menor que van endurir les penes -seguint una intenció de persecució política- que es podien aplicar en cas de delictes tipificats com a  "terrorisme."

El ministre espanyol de Justícia, Ángel Acebes, assegurava que els textos aprovats, que encara havien de ser ratificats a les Corts, havien tingut en consideració les recomanacions del Consell General del Poder Judicial i la Fiscalia General, però que mantenia en ferm el punt que havia aixecat més polèmica, segons el qual la legislació antiterrorista rebaixava dels 16 als 14 anys l'edat de les persones a les quals es podrà aplicar tota aquesta legislació especial.

Rànquings
  1. “Escrits en llibertat” de Joan Rocamora
  2. Tuïr acollirà la tercera Trobada sense Fronteres
  3. Cerdanyola recorda a Txiki
  4. La llengua de la Franja de Ponent
  5. Acte institucional a Girona per commemorar el 6 d'octubre del 1934
  6. Daniel Cardona i el 6 d'Octubre a Sant Just Desvern
  7. 174 entitats europees demanen a Sánchez la suspensió de la Llei Rovira
  8. El Ple de Fornells de la Selva rebutja la moció d’Independents per Fornells per instal·lar fotografies de l’1 d’octubre de 2017 a la sala de plens
  9. Recullen gairebé tres mil signatures per protegir el volcà i els morrots del Montsacopa
  10. Decidim denuncia la situació colonial del Pais València
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid