Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1995 Detenció de quinze persones acusades de formar part dels GRAPO a Barcelona, València i Cadis

1995 Detenció de quinze persones acusades de formar part dels GRAPO a Barcelona, València i Cadis

03/11/1995 Tal dia com avui

En una operació conjunta a Barcelona, València i Cadis, la policia va detenir en aquesta data quinze persones acusades de formar part dels GRAPO.

Entre els detinguts es trobaven dos dels militants comunistes que premsa i policia assenyalven com els principals membres de l'organització, Enrique Cuadra Echeandía i Concepción González Rodríguez, que van ser arrestats en un pis del barri d'Horta de Barcelona.

L'endemà era detingut a València José Ortín Martínez, que presumptament va participar juntament amb els dos anteriors en el segrest de l'empresari Publio Cordón. Malgrat les detencions no s'aconseguí trobar l'empresari, segrestat pels GRAPO 130 dies abans, i tampoc el quart membre del grup clandestí, el dirigent històric Fernando Silva Sande.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid