Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
AGITACIÓ I PROPAGANDA
Un cop més el pont de Santa Cristina d'Aro s'ha guarnit amb estelades i pancartes

Aquest pont de Santa Cristina d'Aro és un dels que més sovint es guarneix amb pancartes i estelades. Concretament el pont de Santa Cristina és a la zona de Bell-lloc d'Aro, una de les quatre antigues parròquies integrants de l'actual municipi de Santa Cristina d'Aro.

21/08/2022 Política

Uns quants ponts sobre carreteres de la xarxa viària han estat guarnits aquest cap de setmana amb estelades i pancartes a favor de la República catalana. Es tracta de convocatòries de seccions locals de l’ANC amb el lema Ponts per la Independència. Alguns dels participants n’han compartit fotografies a les xarxes socials informant que el proper cap de setmana i durant 'l'operació tornada' seguirà la mobilització a diversos ponts del país com avui ha passat al de Santa Cristina d'Aro sobre l'autovia C-65 (Baix Empordà).

Aquest pont de Santa Cristina d'Aro és un dels que més sovint es guarneix amb pancartes i estelades. Concretament el pont de Santa Cristina és a la zona de Bell-lloc d'Aro, una de les quatre antigues parròquies integrants de l'actual municipi de Santa Cristina d'Aro. Avui els activistes independentistes (entre els quals sempre hi ha l'ex-diputat de SCI Antoni Strubell) han començat a penjar les pancartes a les 6 de la tarda i han recollit una mica abans de les 8 quan ha començat a ploure.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid