Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
6D
Les Assemblees de Joves per la Unitat Popular 'cremen' la Constitució espanyola

Diverses assemblees de la coordinadora han realitzat accions contra la Carta Magna.

06/12/2016 Drets i Llibertats

La coordinadora d'Assemblees de Joves per la Unitat Popular han volgut deixar clar el seu rebuig a la Constitució espanyola amb accions com cremar una còpia del text, pintades als carrers o enganxar cartells animant a "estripar la constitució".

Assemblea de Joves Independentistes del Berguedà

L'organització juvenil del berguedà ha penjat un vídeo a Facebook on mostren com cremen fulls de la constitució espanyola i fan una pintada amb el text "Foc a la constitució espanyola".

 

Crema de la Constitució Espanyola - AJIB Berguedà

#6D Des del Berguedà plantem cara! Foc al règim del 78 i a la seva constitució! #SensePor #PerLaRepública

Posted by Assemblea de Joves Independentistes del Berguedà - AJIB on dimarts, 6 / desembre / 2016

Assemblea de Joves del Gironès

A Girona, l'assemblea de joves ha fet diverses pintades a la Plaça Constitució amb els lemes "Visca la República catalana!", "Crema la Constitució Espanyola" o "Canya contra Espanya". 

Aquest matí la Plaça Constitució de Girona s'ha llevat republicana i catalana. El jovent del Gironès no volem cap constitució podrida. Visca la República Catalana!

Posted by Assemblea de Joves del Gironès on dimarts, 6 / desembre / 2016

Joves per la Terra - Col·lectiu de l'Alt Maresme

L'organització juvenil maresmenca ha imprés uns cartells amb articles contraris a les llibertats i els han enganxat pels carrers. 

La constitució espanyola NO ENS REPRESENTA. Avui res a celebrar! [ARA REPÚBLICA CATALANA - FEM-HO!] "Quan una llei és injusta, el correcte és desobeir"

Posted by Joves per la Terra - Alt Maresme on dimarts, 6 / desembre / 2016

 

Altres assemblees de joves també han donat suport als regidors de les seves ciutats que han anat a treballar i han difós el cartell unitari de la coordinadora d'Assemblees de Joves per la Unitat Popular.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid