Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
TRANSPORT PÚBLIC
STOP PUJADES es reinventa i agafarà un nou ritme de mobilitzacions

La Plataforma treballarà per la creació d'una Mesa Popular del Transport Públic, com un espai de debat i propostes obert i participatiu. Al mateix temps, demana ladestitució del Consell d'Administració d'ATM, per no complir una petició popular i la voluntat institucional, de rebaixar les tarifes del transport públic

17/04/2014 Res-pública

Després de la divuitena mobilització que es va celebrara La Sagrera de Barcelona, i de la negativa d'ATM de rebaixar les tarifes de Transport Públic a l'última Taula Social ,la Plataforma STOP PUJADES ha decidit reinventar- se i obrir una nova etapa.

Aquesta nova etapa ve condicionada per l'immobilisme de l'ATMr especte les instàncies socials i institucionals i també per la demostració que la Taula Social- creada arran de les primeres protestes del mes de gener- ha sigut un instrument estèril, amb una possibilitat nul·la de participació dels agents socials. Davant tot això:

STOP PUJADES demana, en primer lloc, la destitució del Consell d'Administració de l'Autoritat del Transport Metropolità, presidit pel conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila. L'ATM té segrestat en aquests moments un acord polític i una demanda de la societat civil. Aquest fet demostra una situació d'absolut dèficit democràtic i d'un paupèrrim crèdit polític de la Conselleria.

En segon lloc, observant la mancança d'un espai ampli, participatiu, on formular propostes reals a nivell tarifari, de finançament i de servei del transport, es treballarà per la creació d'una Mesa Popular del Transport Públic. Un espai que permetrà explorar nous camps administratius, generar propostes i obrir una participació popular que és, justament, allò que li cal a l'Àrea Metropolitana i al país i que no ha sabut fer l'ATM.


Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. 40è Aniversari de la mort del lluitador independentista Toni Villaescusa
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  6. El Departament d'Educació ajudarà un any més a extingir la llengua catalana
  7. Walter Benjamin ja parlava l'any 1930 de la possible massificació turística
  8. El sant sopar assegurat
  9. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  10. L'ensenyament del Català a Catalunya Nord no passa pels millors moments
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid