Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llengua
Escollit el cartell del Correllengua 2015

El proper dissabte 6 de juny es farà la Trobada d’Organitzadors del Correllengua

20/05/2015 Cultura

Dissabte passat,  els assistents a l’acte de lliurament dels Premis Joan Coromines 2015 van fer-se les votacions del Concurs de Cartells del Correllengua. Es van comptar més de 150 vots, i el cartell més votat dels 8 participants va correspondre a l’obra de l’olesà Pol Gómez Buch, que va participar sota el pseudònim “El montserratí és comarca”.

Un cop escollit el cartell guanyador, la imatge s’adaptarà al format mut del cartell, i també servirà de base per a la creació de la samarreta del Correllengua 2015 que tradicionalment edita la Coordinadora d'Associacions per la Llengua (CAL) i distribueix als organitzadors locals per ajudar a finançar els actes.

Trobada d’Organitzadors del Correllengua

El proper dissabte 6 de juny es farà  la Trobada d’Organitzadors del Correllengua 2015, el fòrum en què, durant un matí, els organitzadors locals poden conèixer les novetats en matèria d’organització, així com els recursos i materials que la CAL posarà enguany a la seva disposició.

Un any més, es comptarà amb la participació de diversos integrants de comissions organitzadores del Correllengua que explicaran experiències originals realitzades arreu del país, i que poden aportar idees per a la programació d’actes.

L’acte serà a la seu de la CAL Nacional (C. de Muntadas, 24-26 – Barcelona), de 10 del matí a 2/4 de 2 del migdia. Durant la jornada, es trataran els temes següents: Breu balanç del Correllengua 2014: resultats de l’enquesta valorativa; Experiències del Correllengua al territori i Propostes per al Correllengua 2015: objectius, nous recursos i materials

Valora
Rànquings
  1. La CUP denuncia a Antifrau irregularitats de l’Hospital de Palamós
  2. La CACG es nega a canviar l'itinerari de la protesta antimonàrquica del proper dimecres
  3. La Fundación Princesa de Girona fa una nota de premsa per contestar el rebuig institucional de l'Ajuntament de Girona
  4. Fa 6 anys de la mort d'Eva Serra i Puig, lluitadora independentista i historiadora
  5. La CACG crida a participar a la manifestació del dia 10 a Lloret de Mar des de l'indret on es reuniran els Borbons
  6. Mobilització a Barcelona i Girona contra la turistificació
  7. Aurora Picornell i Femenias
  8. La nació catalana, singularitat històrica
  9. Revertir la insatisfacció popular, la frustració política i la manca d’alternatives
  10. Pals a la roda pel català a l'escola i als mitjans de comunicació públics al País Valencià
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid