Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La Coordinadora 11 de Setembre de Tarragona presenta els actes i estrena web

A més a més de pàgina web es podrà seguir pel  facebook i  al twitter amb l'etiqueta #11STGN. Per segon any consecutiu, diverses entitats de la ciutat engeguen el projecte popular i participatiu de l’11 de Setembre a Tarragona.
 
Després de l'èxit de fa un any amb 26 entitats, la Coordinadora 11 de Setembre de Tarragona vol reeditar l'experiència amb un ventall molt ampli d’associacions i col·lectius de Tarragona (aquest any, trenta–dues!) per oferir a la ciutadania una commemoració realment popular i participativade la Diada.

26/08/2011 00:24 Política
Enguany la Diada de l’11 de setembre comptarà amb diverses activitats que ompliran la jornada de reivindicació i festa: a les 10h hi haurà un esmorzar popular, amb coques dolces i salades.
 
A les 11h arrancarà des de la Plaça de les Cols la cercavila i les mostres de cultura popular: Ball Petit d’en Serrallonga, Diables Foc i Gresca, Diables Voramar i Víbria de Tarragona, Gegants del Casc Antic, Gegants del Passeig Torroja, Gegants de Perafort, Grallers i Gralleres Fot-li canya!, Sacaires de Tarragona, Tarragona Dansa i la Xaranga Tocabemoll ompliran de música, dansa i foc els carrers de la Part Alta.
 
Seguidament es donarà pas als parlaments, que aniran a càrrec de la Coordinadora d’Associacions per la Llengua (CAL) i del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC); ambdós posaran èmfasi en les retallades que pateix el català i les que pateixen els centres d’ensenyament.
 
Posteriorment, a les 12.35h es donarà pas a l’aixecament de quatre pilars a càrrec de la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau, Colla Castellera Pataquers de la URV, Colla dels Xiquets de Tarragona i Colla Jove dels Xiquets de Tarragona, juntament amb el Cant dels Segadors a càrrec del Grup d’Adults de la Coral Municipal. Després d’aquesta actuació, la seguirà l’actuació musical, a càrrec del cantautor barceloní Jordi Montañez i del grupde rumba gitana de Tarragona Sonora Kali. Per acabar, com a cloenda, es donarà pas al dinar popular, que es durà a terme a les 14h a la Plaça del Fòrum.

Al llarg del matí, a més, hi haurà activitats a les parades de la Fira d’Entitats: jocs per la canalla a l’espai dels Agrupaments Escoltes i Guies; creació literària a l’Escola de Lletres, biblioteca a l’Ateneu Alomà i creació artística amb l’Associació Tallers 03.


Com a novetat d’enguany, la Coordinadora 11 de setembre Tarragona estrena pàgina web, facebook i twitter per tal de fer extensible el projecte a tota la ciutadania, i que tothom se’l faci seu!

Podeu consultar més informació, fotografies de l’any passat, el llibret, etc. a www.11setembretarragona.cat

Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  4. 40è Aniversari de la mort del lluitador independentista Toni Villaescusa
  5. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  6. El Departament d'Educació ajudarà un any més a extingir la llengua catalana
  7. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  8. Walter Benjamin ja parlava l'any 1930 de la possible massificació turística
  9. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  10. El sant sopar assegurat
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid