Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Eleccions
Delegats Exteriors del Consell de la República exerceixen d'apoderats

Els Delegats Exteriors i voluntaris del Consell fan d'apoderats a les eleccions del 12/M

07/05/2024 Política

El Consell de la República ha posat a disposició dels tres grans partits independentistes els membres de la Xarxa Diplomàtica i voluntaris del Consell perquè actuïn com a “Representants de llista” (manera d'anomenar la figura que exerceix d'apoderat a l'exterior) en el vot fora del territori català pel 12/M. 

A través de l'actuació dels Delegats Exteriors i voluntaris del Consell com a representants de llista, es pretén assegurar que els vots dels catalans i les catalanes a l'exterior que voten aquests partits siguin degudament representats i comptabilitzats, amb l'objectiu de revalidar el mandat independentista al Parlament.

Per una altra banda, l'Assemblea Nacional Sarda (ANS) va convidar el Consell de la República a unir-se al dia nacional de Sardenya. Així, el dissabte 27 d'abril vam participar en la manifestació commemorativa de la revolució sarda. L'endemà, diumenge, també vam assistir a un acte organitzat per l'ANS, al qual van ser convidats diversos moviments d'autodeterminació i que va reunir un centenar d'assistents. En aquesta ocasió, el Consell va poder compartir la seva experiència en la recerca d'aliats internacionals. La participació del Consell en la Diada nacional de Sardenya va representar una oportunitat única per establir i consolidar relacions bilaterals amb altres institucions, entitats i organitzacions.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid