Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
El Consell de la República amplia la Xarxa Diplomàtica: nous delegats a Itàlia i Suïssa
23/01/2024 Política
El Consell de la República amplia la seva Xarxa Diplomàtica amb dos nous Delegats Exteriors a països estratègics com Suïssa i Itàlia i renova la Delegació de Luxemburg.

Lluís Cabasés a Itàlia: Té una llarga trajectòria professional en ràdio, televisió i a la premsa italiana. Ha treballat al Gabinet del Govern del Piemont. El nou diplomàtic republicà va ser alcalde de Serralunga d'Alba (Piemont), regidor i vicepresident de la comarca Unió de Municipis de Barolo, entre altres. 

Lorente Alfonso a Suïssa: Alfonso és enginyer Aeronàutic i Telecomunicacions, domina set idiomes i va ser Delegat de la Comisió Federal Suïssa d’estrangeria (EKA) a Berna. 

Els dos nous Delegats Exteriors tindran com a missió representar el Consell de la República davant les institucions i organitzacions internacionals dels seus respectius països, així com treballar per promoure la causa independentista catalana, en un moment on s'estan jugant partits crucials com l'oficialitat del català, diverses eleccions, i l'equilibri geopolític del continent.

Relleu a la Delegació Exterior a Luxemburg

Guillem Liarte a Luxemburg: En substitució d'Adrià Muñoz. Lasarte és arquitecte de sistemes informàtics, porta més de vint anys a Europa, actualment a Luxemburg, treballant en projectes d'identitat digital per les institucions europees.

El Consell que el formulari és obert per aquells catalans que viuen a l'estranger i poden aportar la seva expertesa, professió o situació per a esdevenir delegats.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid