Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Urtasun i Serrat competeixen en llepar a la monarquia espanyola

Ahir Joan Manuel Serrat va agrair el Premi Princesa de Asturias 2024 i Ernest Urtasun va brindar amb Felip VI per la bona salut  de la llengua espanyola

25/04/2024 Política

Ahir, el mateix dia que a Santa Coloma de Farners es citava a declarar als jutjats a 4 antimonàrquics, Joan Manuel Serrat i Ernest Urtasun va semblar que feien una competició per veure qui era més botifler i més llepa de la monarquia espanyola.

Serrat va agrair el Premi Princesa de Asturias 2024 en un acte a l'SGAE de Catalunya (on també va simular sorpresa pel premi) i Ernest Urtasun (Ministro de Cultura espanyol i membre de Catalunya en Comú) va brindar amb Felip VI per la bona salut de la llengua espanyola en motiu del lliurament del Premi Cervantes 2023 a l'escriptor lleonès Luis Mateo Díez.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid