Vista prèvia Friv: Patrician 4

“Molta gent baixa és rica, però la gent bona es fa més pobra;
No canviarem valor per una bossa de diners;
Al cap i a la fi, la virtut sempre ens queda, però
aquest tenia diners avui, demà en rebrà un altre".

Plutarque. Solon i Poplikola.

Durant l’edat mitjana europea, quan els ducats i principats guanyaven força i els seus governants mesuraven espases al camp de batalla, les veles apareixien a l’horitzó cada cop més sovint a les aigües del mar del Nord. Sota les banderines dels comerciants, els vaixells van caure a terra, que van ser la base del florent comerç en aquells llocs. Però qualsevol comerciant odiava sincerament allò que podia destruir el seu negoci favorit. Els pirates, com un paquet de xacals, atacaven constantment els vaixells no protegits; els fracassos de les collites d’any en any van arrasar ciutats senceres; els cobdiciosos prínceps van tornar a desencadenar guerres innecessàries i van exigir impostos ruinosos als comerciants reeixits. Tot això és capaç de soscavar qualsevol economia. Per preservar el que havien adquirit al llarg dels anys, els comerciants de les aigües del nord es van unir en una enorme classe de comerciants, que es deia a si mateixa Hansa.

Van passar anys abans que les ciutats entressin a la majestuosa Lliga Hanseàtica. La perseverança i el gran desig de fer més rics els seus llocs nadius van permetre als seus representants protegir els seus interessos als mars del Nord i del Bàltic dels perills més profunds. Al llarg de diverses dècades, més de dos-cents grans i petits assentaments van construir representacions de l'Hansa fora de les seves muralles, on es va dotar de certs privilegis i poders. Els membres del sindicat van elaborar les lleis del comerç, van votar-hi a favor o en contra, van construir les seves pròpies ciutats i fins i tot van poder influir en els senyors feudals.

Poc a poc, els ports del nord d’Europa es van omplir de seda, espècies, vi, cànem, blat, sucre i altres mercaderies de totes les costes del món. Els bells vaixells es van millorar constantment i es van tornar cada vegada més formidables i capaços de suportar pirates armats. Omplint les veles de vent fresc, van precipitar la càrrega d’un lloc a un altre, cobrint la costa de Londres a Novgorod, gràcies a la qual els pobles indescriptibles es van convertir en ciutats enormes i boniques amb parets de pedra, habitants rics i la seva pròpia història.

Va ser en aquesta atmosfera de l’edat mitjana, el 1992, quan es va oferir al jugador que anés a la pell d’un comerciant hanseàtic en patrici de l’estudi alemany Riptychon Software , que era una divisió interna de la editorial Ascon. casa , ara també coneguda com Ascaron . Els desenvolupadors ens van donar l'oportunitat de veure la vida medieval des de l'exterior, aprendre molt sobre la història del comerç als mars del nord i participar en la construcció de velers o fortaleses. Vuit anys després, amb l'aparició d'una nova era de jocs d'ordinador, Ascaron va decidir reencarnar Patrici , creant una seqüela amb nous gràfics i economia.Patrician 2 s’ha esgotat en gran quantitat. Nombrosos fans van suplicar amb oració que corregissin errors menors i que afegissin noves funcions interessants. Així, el 2003, els fanàtics de la sèrie es van alegrar i van saludar cordialment l’addició de Patrician 2: Rise of the Hanse , que, a causa de la seva envergadura, va passar a anomenar-se Patrici 3 . Ara, el comerç virtual estava perfectament perfeccionat i equilibrat, era possible competir amb altres persones de la xarxa i afinar l’economia segons les vostres necessitats. Una multitud de funcions convenients, com ara ordres a capitans privats de comerç automàtic i una atmosfera fascinant, van fer que milers de cors s’enamoressin d’aquest meravellós invent de desenvolupadors alemanys qualificats.

Però han passat més de cinc anys des que es van tancar els darrers servidors oficials. I durant aquest llarg temps, la comunitat de fans patricis dedicats mai no va fugir. Els fanàtics encara recorden el vaixell de introducció Elizabeth de la classe Cogg, del vídeo introductori Patrician 2 . L’any passat, les notícies sobre el destí d’ Ascaron van fer que les notícies sobre el destí d’ Ascaron retinguessin l’alè per a nombrosos seguidors de la sèrie : l’editor no pot fer front als seus deutes, com a conseqüència dels quals es declara fallida. La crisi financera ha fet la seva feina bruta i sembla que l’última esperança ha mort. Però uns mesos més tard es va saber que els desenvolupadors de Port Royale i Patrician, amb el qual podeu aprendre a fer el vostre propi negoci, torneu a reunir-vos, però sota la bandera de Desura Studios. Després d’haver-se alliberat dels manilles anteriors de les obligacions del deute, pretenen dedicar-se completament al desenvolupament de la sèrie esmentada. Els desenvolupadors, juntament amb un nou editor, Kalypso Media , gairebé van provocar un atac cardíac "negociant" als fans quan es va anunciar Patrician 4 . Quantes llàgrimes d'avariciosos homes van caure sobre el pols i es van engrossir amb paper de vellesa amb preus variables per a les mercaderies procedents dels diferents ports de la Lliga Hanseàtica virtual.

El llançament es produirà molt aviat, el 2 de setembre de 2010, i de moment podeu fer una reserva prèvia . El renaixement de Patrician es torna a esbossar en l’era d’una nova generació de jocs. Segons els mateixos desenvolupadors, tot i que el projecte està llest al 70%, encara no estan preparats per mostrar-lo completament als periodistes. No obstant això, les captures de pantalla de la versió alfa, que aviat entraran en la fase de proves beta, no obstant això, es van demostrar, encara que amb una sola advertència: els models 3D, textures i el motor s’estan completant, de manera que els gràfics estan lluny de la versió final. A més, els programadors estaran depurant l’equilibri econòmic durant tot l’estiu, que estarà dissenyat no només per als jugadors més incondicionals, sinó també per als novells de la sèrie per primera vegada.

Cal destacar un punt important per separat: finalment, la sèrie entra a l’espai 3D. Però no us desanimeu, fanàtics isomètrics resistents. La càmera es fixarà estrictament en una posició, com abans, només ara podeu escalar la imatge i veure cada casa a poca distància. Els desenvolupadors afirmen que estan intentant mantenir-se al dia amb els temps: il·luminació, ombres, post-processament, ombres: tot estarà llest per a la seva publicació. Per als artistes, les captures de pantalla encara semblen força atractives. No l' Anno 1404, per descomptat, però clarament més bonic que la Companyia de les Índies Orientals.

Com abans, tot comença en un període determinat entre els segles XII i XVII amb la construcció d’una petita empresa comercial en una ciutat hanseàtica, que es pot triar al principi (per exemple, Lübeck o Hamburg). Havent rebut el seu primer vaixell, el jugador desenvolupa el comerç a la immensitat dels mars del Nord i del Bàltic. Prenent indicacions al mapa, el vaixell carrega i transporta mercaderies des del punt A fins al punt B. Les ofertes rendibles són un camí segur cap a la riquesa que us permetrà ampliar la vostra modesta flota, construir magatzems i obrir oficines de representació en altres assentaments. Però fins i tot l’èxit no us estalviarà les intrigues de competidors que en diversos moments construeixen vuit empreses comercials en altres ciutats, dirigides per intel·ligència artificial avançada. Tan, el rival ara pot contractar agents per destruir les vostres existències al magatzem o incendiar un vaixell que acaba de deixar les existències. En alguns casos, fins i tot es pot provocar una vaga de producció. A més, el príncep interfereix periòdicament en els assumptes mercantils, que a vegades exigeixen impostos o determinats béns. Si se li nega, podeu esperar convidats no convidats a les muralles de la ciutat en forma d'exèrcit invasor, però, amb influència política a la regió, podeu negociar amb el monarca.

Política en Patrici 4s'ha convertit en una part integral del joc. En primer lloc, tots els comerciants s’esforcen per guanyar poder. Tot i que ara és molt més difícil fer-ho, el jugador que ha assolit el rang té molts avantatges. En segon lloc, sense les ambicions adequades, és impossible revifar la producció o obrir mines. És a dir, el que es pugui dir, hi ha un vincle amb una carrera política. Hi ha, per descomptat, una altra opció: podeu agafar el camí d’un empresari fosc i obtenir riquesa mitjançant mètodes deshonestos, embenant els ulls, assegent un lloro a l’espatlla i anomenant-vos pirata. En aquest cas, les possibilitats de mantenir a ratlla tot el districte i al mateix temps obtenir antecedents penals són extremadament elevades i les portes al poder ja estaran tancades durant molt de temps. Val la pena - tu decideixes. Però no hem d’oblidar que, en convertir-se en senyor alcalde, ancià o cap de la Lliga Hanseàtica, estarà dotat de poders il·limitats.Patrician 3 no només es va conservar, sinó que també es va ampliar. Només, com ja hem dit, es va fer molt més difícil guanyar el rang.

A més del comerç i la política, el jugador haurà de fer altres coses interessants. Per exemple, guanyeu-vos la confiança dels residents construint i desenvolupant les seves ciutats. Sense aquest element, no obtindreu vots a l’elecció d’un senyor alcalde o un ancià. Per cert, els enemics poden interferir amb els vostres plans brillants, dels quals a Patrician 4una moneda de deu centaus: pirates marins, lladres de boscos i conqueridors principescos. Tot i que proporcionaran emocionants batalles a terra i aigua i provaran les muralles durant els setges, poden enfonsar el capital i, alhora, els nervis. Les ciutats en si seran més diverses i les mateixes tàctiques per a la seva defensa no funcionaran. Tots ells necessàriament consten de tres parts principals: un centre amb un mercat i una plaça principal, al costat de la qual es poden construir edificis; port amb un port, una drassana i una taverna; la muralla de la ciutat i tot el que hi ha fora. A prop de la plaça central, amb la creixent prosperitat de la gent del poble, les cases es transformaran i semblaran més riques que a la perifèria; ara només haurà de participar indirectament en la seva millora.

El món es va mantenir sense canvis, dividit en dos components: un mapa global i ubicacions amb ciutats o el mar. A diferència de la part anterior, hi ha menys ciutats: vint en lloc de quaranta. Però no us molesteu, perquè a més d’ells també hi ha pobles addicionals. Com abans, és molt problemàtic arribar a alguns ports, ja que a causa de les aigües poc profundes és possible fer-ho només en determinats tipus de vaixells. En condicions especials, es permet fundar noves ciutats, que difereixen en tipus: ciutat hanseàtica, oficina hanseàtica, estació comercial hanseàtica i poble. En presència d’una suma ordenada, es pot canviar l’estat, però quan canvia l’estat, també canvien els requisits dels ancians per a la vostra liquidació. Cal tenir en compte tots aquests detalls i l’única decisió correcta només s’ha de prendre després d’una reflexió acurada.

Per tant, per enriquir-vos, heu de transportar mercaderies d’una ciutat a una altra i vendre-les amb una diferència més gran en el preu de compra i venda i posar-vos els beneficis a la butxaca. Patrici total 4hi haurà vint tipus de mercaderies, vuit de les quals tenen fitxers adjunts regionals. Hi ha matèries primeres i productes acabats. Per produir un producte acabat, es requereixen empreses capaces de processar matèries primeres. Per reduir els costos de producció, es duu a terme una investigació científica, que depèn del període de temps. És a dir, en els segles posteriors, augmenten les tecnologies disponibles per a l’estudi. Si els béns produïts per la ciutat no tenen molta demanda i comencen a deteriorar-se als magatzems, la planta s’atura fins a temps millors. Això condueix a un augment del cost de producció en el futur i, en conseqüència, del preu de la mercaderia. Per tant, el comerciant ric de qui depèn l'economia de la regió haurà de procedir amb extrema precaució per no molestar la balança comercial. Tot és dur, igual que a la vida.

Tothom que ha estat, escoltat o llegit sobre el mar mai sap el perillós que pot ser. A Patrici 4en lloc de forts vaixells de ferro, les ones tallen vaixells de fusta i fràgils que poden enfonsar-se de qualsevol inclemència meteorològica; una ràfega de vent pot destrossar el vaixell als esculls i ofegar una preciosa càrrega. El risc és enorme perquè ningú no és immune a les tempestes que ara són encara més perilloses. Per tant, un huracà pot començar en una secció del mapa i arribar a l’altre extrem, després d’haver fet molts problemes a terra i al mar. Després d’acabar un desastre natural, podeu invertir en la restauració de les ciutats i els vostres vaixells. A més dels elements aeris, els desenvolupadors han previst altres fenòmens naturals: la sequera pot privar tota la costa de la collita; els hiverns durs no només congelaran els ports, sinó que també provocaran interrupcions en la producció; les fortes pluges erosionaran les rutes comercials terrestres cap als assentaments mediterranis. No us avorrireu

Els pirates també serviran com un altre element reciclat destructiu per als comerciants. Ara cacen principalment en llocs on hi ha més rutes comercials i vaixells sense protecció. Si al Mar Bàltic circulen caravanes ben guardades i al nord hi circulen petites embarcacions privades, només queda endevinar on és més perillós obrir una nova ruta. Si es tracta d’una batalla naval, hi ha una opció: escapar amb almenys un vaixell del comboi, o prendre la batalla personalment o culpar el capità virtual. Els lladres de mar ja no sempre s’enfonsen i agafen vaixells per si mateixos, de vegades fins i tot deixen una certa càrrega. Al cap i a la fi, per què necessita un llop marí, per exemple, un ferro colat pesat, quan hi ha l’oportunitat de prendre alguna cosa més lleuger i valuós?

En el bon vell Patrici 3, molts estaven encantats amb l’oportunitat d’explorar noves rutes comercials. Els desenvolupadors van decidir desenvolupar aquesta idea encara més profundament a la quarta part. Pel que fa al grup expedicionari, aquesta vegada cal no només incloure-hi els vaixells més duradors, sinó també dotar-los de valents capitans amb les habilitats necessàries, un equip entrenat, provisions i armes. Com més invertiu en una expedició, més possibilitats trobareu de terreny rendible per al comerç. Els llocs inexplorats abunden amb productes exòtics que els nordencs ens compraran de bon grat. Però qualsevol aposta està associada al risc i no hauríeu de destinar tot el vostre capital a aquesta empresa. Tot i que, per descomptat, tot està a les vostres mans.

Bé, senyors del jurat, òbviament, aquesta tardor hi haurà un bon toc per als amants de les estratègies econòmiques.Patrician d' Ascaron no és una companyia experimental de les Índies Orientals o The Guild , semblant als Sims , sinó un simulador de comerç medieval seriós. Com a sorpreses agradables, els desenvolupadors prometen un canvi visual d’estacions amb diferents efectes meteorològics, missions addicionals per passar i millorar les habilitats dels personatges, la possibilitat de crear una família, subhastes de vaixells, aventures i molt més. Tampoc amaguen el fet que potser no tinguin temps de fer tot el que volien des del principi abans del llançament. Per tant, és possible que en el futur Patrici 4adquirirà un complement a gran escala, que pot incloure un editor de mapes. Tot i que, a mesura que els desenvolupadors tranquil·litzen aquells a qui els agrada aprofundir en els jocs, tots els paràmetres es canviaran fàcilment mitjançant fitxers ini normals. Bé, estimats comerciants, estem preparant barrils de cervesa per a la tardor i equipant vaixells!

Quan mireu aquesta captura de pantalla, ni tan sols us podeu creure que aquest joc tracti del comerç marítim.

7d8003bd900e88d3a24332bce0a1560c