ANTIMONÀRQUICS
La CACG (Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines) ha reunit 100 persones a Figueres en una protesta contra la visita de Felipe VI

La CACG (Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines) ha reunit 100 persones a Figueres en una protesta contra la visita de Felipe VI que demà anirà a la capital de l'Alt Empordà per presidir l’acte institucional de commemoració del 50è aniversari de la inauguració del Teatre-Museu Dalí.

24/09/2024 Política

Un centenar de persones s'han manifestat aquest vespre a Figueres contra la visita que ha de fer demà Felipe VI a la capital de l'Alt Empordà. La concentració ha estat convocada a la Plaça de l'Ajuntament per la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines. Felipe VI visitarà Figueres per presidir l’acte institucional de commemoració del 50è aniversari de la inauguració del Teatre-Museu Dalí.

Els manifestants han sortit a les 19:45 de la Plaça de l'Ajuntament i s'han desplaçat uns 150 metres fins al Teatre-Museu Dalí on han cremat unes fotografies del rei espanyol (el foc ha estat apagat amb Coca-Cola i Vichy Catalán ja que aquestes dues empreses són patrones de la Fundación Princesa de Girona). Poc després els assistents han fet un brindis per la República, han cantat Els Segadors i han enganxat adhessius antimonàrquics a la façana del Teatre-Museu Dalí.