LLUITA INSTITUCIONAL
Cervià de Ter celebra el 39e sopar de la diada amb més de 250 assistents

El passat dimarts 10 de setembre, Cervià de Ter va celebrar el tradicional sopar iniciat l'any 1984

12/09/2024 Harmonies de lluita
Cervià de Ter celebra el 39e sopar de la diada amb més de 250 assistents Cervià de Ter celebra el 39e sopar de la diada amb més de 250 assistents

El passat dimarts 10 de setembre, Cervià de Ter va celebrar el tradicional sopar iniciat l'any 1984 sota el mandat d'Àngel Turñé. El doble sentiment de pertinença al poble i a Catalunya han fet d'aquesta efemèride un acte consolidat al municipi de la Llera del Ter, l’únic sopar que es fa a la vigília de la Diada Nacional de Catalunya.

Aquesta 39e edició va iniciar-se amb un concert de l'Orquestra Costa Brava, i les sardanes amb la cobla La Cervianenca. La hissada de la bandera i el record per part de l'alcalde Guillem Surroca del poeta valencià Vicent Andrés Estellés -del qual aquest any se'n celebra el centenari del seu van omplir naixement- van omplir les estones de l'àpat. Havent sopat es va seguir la festa amb ball a càrrec de Chus i Núria, un duet que va amenitzar la nit fins a la matinada.

Aquest acte va comptar amb la col.laboració de la comissió de festes, els veïns i veïnes voluntaris, l'ajuntament de Cervià de Ter i la Diputació de Girona.