Crida a la solidaritat dels moviments associatius i veïnals amb la vaga a l’ICS del 12 i 13 de desembre
Valoració de SOM Intersindical del III acord de l'ICS sobre condicions de treball Valoració de SOM Intersindical del III acord de l'ICS sobre condicions de treball
Nosaltres, SOM Intersindical, juntament amb altres sindicats, convoquem a tot el personal de l’Institut Català de la Salut (ICS) a una vaga els dies 12 i 13 de desembre de 2023. Aquesta vaga és una resposta directa a la falta de rectificacions en el III Acord, que no satisfà les expectatives i les necessitats dels professionals de la sanitat.

En aquest moment crític, cridem no només als treballadors de l’ICS, sinó també a tota la ciutadania, les entitats veïnals, i el moviment associatiu a donar suport als professionals de la sanitat en les seves justes reivindicacions. La sanitat pública és un pilar fonamental de la nostra societat i necessita el suport de tots per assegurar que continua oferint serveis de qualitat amb condicions de treball dignes.

Des de la gestió i serveis fins a infermeria, treballadors socials, TCAI i totes les persones que formen part de la sanitat pública catalana, la vostra participació en aquesta vaga és vital. Junts, tenim la força de fer sentir les nostres veus i exigir canvis significatius.

La defensa d’una sanitat pública, gratuïta i de qualitat a Catalunya és una lluita que ens pertany a tots. La vostra solidaritat i suport en aquest moment crucial serà clau per destacar la importància de les demandes dels treballadors de la sanitat i per assegurar el reconeixement del seu treball essencial.

Ens mantenim fermament units en la defensa dels drets dels treballadors de la sanitat i en la necessitat d’un sistema de sanitat pública de qualitat a Catalunya. Aquesta lluita no és només dels treballadors de l’ICS, sinó de tota la societat que depèn i beneficia d’un sistema de sanitat fort i accessible.

Aquesta vaga i les futures mobilitzacions són més que una lluita laboral; són una crida a la solidaritat i al compromís col·lectiu amb la salut pública. Us demanem que us uniu a nosaltres en aquesta causa, per una sanitat que atengui dignament les necessitats de tots els ciutadans de Catalunya. La vostra veu i la vostra presència són fonamentals en aquesta lluita per la justícia i la qualitat en la sanitat pública.