2012- El dirigent de les joventuts del PP madrileny Ángel Carromero mata en un accident a dos opositors cubans

El dirigent de les joventuts del PP madrileny Ángel Carromero mata en un accident a dos opositors cubans

22/07/2012 Tal dia com avui

El 22 de juliol de 2012 el dirigent de les joventuts del PP madrileny Ángel Carromero va ser detingut a Cuba després d'un accident de trànsit en què van morir Oswaldo Payá  i Harold Cepero (opositors al govern cubà que anaven al cotxe que conduia Carromero). Ángel Carromero , el conductor, i el dirigent de la Joventut Cristià Demòcrata de Suècia, Aron Modig, només van resultar ferits.

Els mateixos dies la Comunitat de Madrid va publicar una disposició per la qual retirava el carnet de conduir Ángel Carromero, aleshores vicesecretari de Noves Generacions del PP. El nom de Carromero apareixia en una resolució del Butlletí Oficial de la Comunitat de Madrid juntament amb un altre centenar de persones que també han estat sancionades amb la retirada de l'autorització per conduir. En el moment de viatjar a Cuba, Carromero devia a Trànsit 520 euros en multes i havia perdut tots els punts del carnet, per la qual cosa Trànsit havia iniciat l'expedient per retirar-li el carent de conduir.

Poc abans de passats 10 anys de l'accident Ángel Carromero va dimitir dels seus càrrecs per haver espiat a la dirgent del seu partit Isabel Díaz Ayuso.