Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
‘Tot suma’ per fer l’exposició fotogràfica: 1-O al Col·legi Verd

El fotògraf Joan Aureli Martí Boigues vol fer a Girona una exposició amb fotografies sobre les càrregues policials de l’1 d'Octubre de 2017 a les portes del Col·legi Verd de Girona.

02/09/2018 Harmonies de lluita

Aquest projecte de micromecenatge té l'objectiu de finançar una exposició que el fotògraf Joan Aureli Martí Boigues vol fer a Girona amb fotografies sobre les càrregues policials i els fets que van passar l’1 d'Octubre de 2017 a les portes del Col·legi Verd de Girona. El fons recaptat anirà destinat a pagar els costos del laboratori fotogràfic, més la comissió de TotSuma.

La venda de les fotografies, que es farà una vegada acabada l'exposició, anirà destinada a les caixes de resistència de les represaliades del procés sobiranista. És per això que no hi haurà recompenses. Això sí, a l'exposició hi haurà un plafó d'agraïments per tothom qui hagi col·llaborat en aquest projecte, a més els sumadors que s'apropin a la mateixa tindran de recompensa 3 fotos (10x15) a escollir.

Valora
Rànquings
  1. Presentació a Girona del llibre "Toni Lecha (1943-2013): prendre partit"
  2. Polèmica Benet-Audet (I)
  3. La Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG) prepara un acte-brindis antimonàrquic a Figueres
  4. La CACG (Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines) ha reunit 100 persones a Figueres en una protesta contra la visita de Felipe VI
  5. Campanya per recuperar el camí de ronda Garbet-Colera a l'Alt Empordà
  6. Emotiu homenatge en la presentació del llibre "Isabel Pallarès i Roqué, mosaic d'una dona valenta"
  7. L’ANC pren de nou la iniciativa per assolir la Independència
  8. La CUP culmina el Procés Garbí amb molts deures per respondre als nous reptes
  9. Acte de presentació del Correllengua Llera del Ter - Gavarres
  10. L’espectacle ‘Natura Encesa’ torna a amenaçar un parc únic a Barcelona
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid