Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Conferència a Girona sobre educació i cultura amb Marina Garcés i Oriol Ponsatí-Murlà

És l’acte de clausura de les jornades “Girona, ciutat i cultura” organitzades per la CUP-Crida per Girona

13/04/2016 Cultura
CUP-Crida per Girona CUP-Crida per Girona
La CUP-Crida per Girona ha organitzat per divendres, 15 d’abril, un acte titulat “La cultura i l’educació avui. Una perspectiva crítica”, que tindrà lloc a les 19h al Jardins de la Infància. La conferència comptarà amb la intervenció de la filòsofa Marina Garcés, i serà presentada pel també filòsof i professor de la UdG Oriol Ponsatí-Murlà.

Amb aquest acte la CUP-Crida per Girona clausurarà la primera edició de les jornades “Girona, ciutat i cultura” organitzades per la formació durant aquest hivern per reflexionar al voltant del model cultural gironí.

El cicle haurà comptat finalment amb un total de set actes, que s’han dedicat a qüestions com ara la relació entre cultura i turisme a la ciutat, el model de Fires, el paper dels barris dins la cultura gironina, la capitalitat de Girona dins el sector de les arts escèniques, la relació entre cultura i noves tecnologies, i el món de la programació cultural gironí.

La CUP-Crida per Girona ha fet una valoració molt positiva de les jornades, en què han participat centenars de persones, i ha anunciat que properament publicarà un dossier amb les principals aportacions que han sorgit en els diferents actes del cicle.

Valora
Rànquings
  1. Presentació a Girona del llibre "Toni Lecha (1943-2013): prendre partit"
  2. Polèmica Benet-Audet (I)
  3. La Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG) prepara un acte-brindis antimonàrquic a Figueres
  4. La CACG (Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines) ha reunit 100 persones a Figueres en una protesta contra la visita de Felipe VI
  5. Campanya per recuperar el camí de ronda Garbet-Colera a l'Alt Empordà
  6. Emotiu homenatge en la presentació del llibre "Isabel Pallarès i Roqué, mosaic d'una dona valenta"
  7. L’ANC pren de nou la iniciativa per assolir la Independència
  8. La CUP culmina el Procés Garbí amb molts deures per respondre als nous reptes
  9. Acte de presentació del Correllengua Llera del Ter - Gavarres
  10. L’espectacle ‘Natura Encesa’ torna a amenaçar un parc únic a Barcelona
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid