Correllengua
Homenatge a Ovidi Montllor a Montagut
15/10/2015 Llengua

El proper dissabte 17 d'octubre a Montagut, la Comissió #OvidiGarrotxa i el Grup de Joves de Montagut organitzen una nova jornada per a recordar i donar a conèixer la figura de l'Ovidi Montllor en els 20 anys de la seva mort. 

L'acte, en el marc d'activitats del Correllengua,  porta com a títol  “20 anys trencant el silenci amb Ovidi Montllor”. Començarà a dos quarts de sis de la tarda amb un berenar de benvinguda a la plaça del poble per, a les sis de la tarda, començar a Cal Ferrer una taula rodona sobre el silenci que patí Ovidi Montllor a partir de la Transició, així com també la continuïtat d'aquest silenci en altres músics als nostres dies.

En aquesta xerrada comptarem amb la presència de Jordi Tormo (autor del llibre “Ovidi Montllor. Un obrer de la paraula”), Núria Cadenes (autora del llibre “L'Ovidi”), Àlex Vendrell (músic d'Inadaptats i Eina), Francesc Ribera “Titot” (músic de Brams i Mesclat), Marta Rius (músic de Sol i Serena, el Somni del Drac i La Marta Rius) i Guillem Ballaz (músic de Sol i Serena i Projecte Pandero).

Després de la xerrada, cap a dos quarts de vuit del vespre, hi haurà una cercavila amb les feres ferotges de Montagut que ens convidaran a seguir-les des de Cal Ferrer al Casal de Montagut per assaborir, a partir de les nou de la nit, d'un sopar popular (amb entrant, fideuà, aigua, vi i postres). Finalitzat aquest, entorn les deu, gaudirem de l'espectacle d'Eina “La Fera Ferotge”, on presenten les seves versions de cançons de l'Ovidi.

La reserva de tiquets per al sopar es pot fer, fins el divendres 16, a l'Ajuntament de Montagut, que col·labora en l'acte, tant per correu electrònic (joventut@montagut-oix.cat), telèfon (972 28 78 04) o presencialment (en horari d'obertura, de 8 del matí a 3 de la tarda). Per si no es pogués realitzar la reserva amb antelació, tindrem en compte alguns tiquets més pel mateix dia de l'acte.

Programa

2/4 de 6 de la tarda, berenar de benvinguda a la plaça de Montagut

6 de la tarda, taula rodona a Cal Ferrer: “Ovidi Montllor: 20 anys trencant el silenci” amb Jordi Tormo, Núria Cadenes, Àlex Vendrell, Francesc Ribera “Titot”, Marta Rius i Guillem Ballaz.

2/4 de 8 del vespre, cercavila amb les Feres Ferotges de Montagut

9 del vespre, sopar popular al Casal de Montagut 10 de la nit, concert amb Eina