Moviment Popular
Les PAH catalanes critiquen l'ús partidista del lema "Si que es pot”

Una vegada conegut que el nom de la llista que concorrerà a les properes eleccions al Parlament de Catalunya conformada per ICV, EUiA i Podem serà “Catalunya, Sí que és Pot”.

17/07/2015 Drets i Llibertats

Les PAH catalanes han tornat a manifestar en un comunicat "de forma molt clara i contundent que rebutgem i denunciem l'ús partidista dels símbols de la PAH, com ja ho van fer en les passades eleccions municipals,  en aquest cas una vegada conegut que el nom de la llista que concorrerà a les properes eleccions al Parlament de Catalunya conformada per ICV, EUiA i Podem serà “Catalunya, Sí que és Pot”.

El moviment popular contra les hipoteques i els desnonaments argumenta que la utilització els símbols de la PAH, i un dels més emblemàtics com és el “Si es pot” no fa cap favor a la lluita diària de milers de persones i de nou es vuen l'obligació d'exigir respecte a l'apartidisme i a la independència de la PAH.

Afegeixen que "en el nostre moviment participa gent amb diferents sensibilitats, persones diverses, algunes d'elles vinculades a diferents organitzacions polítiques. Per a nosaltres això és una potència que volem preservar i un element que ha jugat un paper clau en l'expansió i l'èxit del moviment".

Puntualitzen que la millor manera d'ajudar a la lluita pel dret a l'habitatge es respectar el seu apartidista i donar suport a les seves demandes, i "no intentant confondre amb un clar interès electoralista".