Sanitat pública
Un miler de persones signen les al·legacions al consorci sanitari en els tres primers dies de recollida

Durant la setmana es podrà signar als CAP adreçant-se als professionals i demanant-ne el model i seguiran les parades diàries a l'Arnau de Vilanova i als carrers de Lleida i altres poblacions de Ponent

10/04/2015 Salut
Recollida d'al·legacions a la Bordeta Recollida d'al·legacions a la Bordeta
Primer de Maig Primer de Maig
Durant les concentracions setmanals als CAP de Tàrrega, Cervera, La Bordeta, Cappont i CAP Primer de Maig de Lleida usuaris i treballadors han signat desenes d'al·legacions al consorci sanitari i, sumades a les recollides des de la tarda de dimarts, fan que la Marea tingui comptabilitzades més d'un miler al·legacions en tres dies.

Aquesta tarda i vespre hi ha parades de recollida, entre altres, davant del CAP de Bellpuig i a la plaça Paeria de Lleida i aquesta cap de setmana n'hi haurà a la Fira del Playmobil de Tàrrega al mercat de Pardinyes i a la curs dels Bombers de Lleida.

Durant la setmana es podrà signar als CAP adreçant-se als professionals i demanant-ne el model i seguiran les parades diàries a l'Arnau de Vilanova i als carrers de Lleida i altres poblacions de Ponent. A les xarxes socials de la Marea es van actuliatizant els punts físics estables i puntuals de recollida que s'estan habilitant. També es poden descarregar i enviar-les a l'Apartat de Correus 36, 25080 de Lleida.