Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
Drassanes: "La sanció al jutge Vidal és un atac al dret dels catalans a decidir el seu futur polític"

Concentracions a Barcelona de suport, avui a les 13h davant el Palau de Justícia al Passeig Lluís Companys i demà a les 12h, davant de la Delegació del Govern Espanyol a Catalunya.

27/02/2015 Drets i Llibertats

El col·lectiu Drassanes ha manifestat en un comunicat la seva solidaritat  amb el jutge Santiago Vidal que el ple del Consell General del Poder Judicial l'ha sancionat apartant-lo tres anys de la magistratura per haver participat en la redacció d'un projecte de constitució per a la futura República Catalana.

El col·lectiu considera que apartant el jutge Vidal de la carrera judicial no tant sols és un atac a la seva llibertat d'expressió i acció, sinó que cal emmarcar aquesta decisió absolutament arbitrària en la permanent persecució i negació de la voluntat popular dels catalans per part dels poders de l'Estat. "Unes institucions polítiques i judicials hereves del franquisme que, malgrat ho intentin de mil maneres: anul·lant Consultes democràtiques, suspenent lleis aprovades pel nostre Parlament, presentant querelles per part de la Fiscalía General de l'Estat, etc han de saber que no els reconeixem cap dret a decidir o condicionar el nostre futur polític, remarca.

Se suma a les mostres de solidaritat envers el jutge Vidal que s'estan convocant. En especial ens fem ressó de la concentració convocada per les AT del Barcelonès de l'ANC per aquest dissabte a les 12 del migdia davant de la Delegació del Govern Espanyol a Catalunya carrer Mallorca 278 (cantonada carrer Roger de Llúria). Igualment, Juristes per la Llengua han anunciat per demà divendres a les 13h una concentració davant el Palau de Justícia al Passeig Lluís Companys. Demanem a tothom que faci difusió d'aquestes convocatòries que han de ser també actes de suport al procés constituent i per la República Catalana Independent.

Valora
Rànquings
  1. Presentació a Girona del llibre "Toni Lecha (1943-2013): prendre partit"
  2. Polèmica Benet-Audet (I)
  3. La Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG) prepara un acte-brindis antimonàrquic a Figueres
  4. La CACG (Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines) ha reunit 100 persones a Figueres en una protesta contra la visita de Felipe VI
  5. Campanya per recuperar el camí de ronda Garbet-Colera a l'Alt Empordà
  6. Emotiu homenatge en la presentació del llibre "Isabel Pallarès i Roqué, mosaic d'una dona valenta"
  7. L’ANC pren de nou la iniciativa per assolir la Independència
  8. La CUP culmina el Procés Garbí amb molts deures per respondre als nous reptes
  9. Acte de presentació del Correllengua Llera del Ter - Gavarres
  10. L’espectacle ‘Natura Encesa’ torna a amenaçar un parc únic a Barcelona
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid