Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
TTIP
La PDaD participarà en un acte contra el TTIP a Villena
02/12/2014 Política

Una taula política organitzada per Izquierda Unida de Villena sobre el TTIP serà el motiu pel qual la Plataforma pel Dret a Decidir participarà en esta localitat castellanoparlant, capital de la comarca de l'Alt Vinalopó. En representació de la PDaD-PV, parlarà l’Òscar Tortosa juntament amb Carlos Arribas de la Colla Ecologista d’Alacant-Ecologistes en Acció, Verònica Gómez d’ATTAC, Juanjo Noguera d’FSC-CCOO i Paco Martínez del Front Cívic Alt Vinalopó-Som Majoria. L’acte se celebrarà el 12 de desembre a les 19h, a la seu d’Esquerra Unida a Villena (C/.La Virgen, nº 22).

El TTIP per a la PDaD

L’Acord Transatlàntic pel Comerç i la Inversió (TTIP) és la culminació del procés que, sota el nom de democràcia, va de les urnes fins a l’abolició dels nostres drets, fins a la despossessió de la majoria i fins a l’apropiació del que és de tots i totes per una minoria.

En realitat, aquest acord entre els EUA i la UE arrasarà els nostres drets laborals i legalitzarà l’explotació obrera; eliminarà les normes de protecció del medi ambient i la natura front el fracking, les prospeccions petrolieres, l’especulació immobiliària, etc.; esborrarà qualsevol prevenció front als transgènics, els medicaments i químics nocius…

Però, com ha passat altres vegades, ens volen vendre el TTIP a com a una apertura, una eliminació de barreres i una agilització de les relacions comercials per sobre de “normes antigues”.

El camí cap a la seua imposició, basat en el secretisme, la propaganda, l’ocultació i l’engany, ens parla de la manipulació del concepte de democràcia; del règim de 1978 que agafà el testimoni del franquisme i de la necessitat d’un procés constituent per a que el poble valencià encete un nou camí radicalment democràtic, el camí del Dret a Decidir.

Valora
Rànquings
  1. Presentació a Girona del llibre "Toni Lecha (1943-2013): prendre partit"
  2. Polèmica Benet-Audet (I)
  3. La Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG) prepara un acte-brindis antimonàrquic a Figueres
  4. La CACG (Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines) ha reunit 100 persones a Figueres en una protesta contra la visita de Felipe VI
  5. Campanya per recuperar el camí de ronda Garbet-Colera a l'Alt Empordà
  6. Emotiu homenatge en la presentació del llibre "Isabel Pallarès i Roqué, mosaic d'una dona valenta"
  7. L’ANC pren de nou la iniciativa per assolir la Independència
  8. La CUP culmina el Procés Garbí amb molts deures per respondre als nous reptes
  9. Acte de presentació del Correllengua Llera del Ter - Gavarres
  10. L’espectacle ‘Natura Encesa’ torna a amenaçar un parc únic a Barcelona
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid