9-N
Segona reunió dels partits pro-consulta

La segona cimera dels partits pro-consulta (i alguns membres del govern català) va finalitzar ahir al voltant de les 21.30 hores sense novetats i sense que els presents a la trobada celebrada al Palau Robert de Barcelona donessin gaires pistes sobre els temes tractats a la reunió.

10/10/2014 Política

Les forces que donen suport al 9-N (ERC, CUP, CiU i ICV-EUiA) i alguns membres del govern català van optar ahir per trobar-se al Palau Robert i no al Palau de la Generalitat. La trobada es realitzà a la sala Cotxeres del Palau Robert, situada al costat dels jardins de l'històric edifici emplaçat al Passeig de Gràcia cantonada amb l'avinguda Diagonal. Entre les 18,00 i les 18,30 hores aproximadament va arribar Artur Mas i la vicepresidenta del Parlament, Joana Ortega; el portaveu del Govern i conseller Francesc Homs; Jordi Turull (CDC); Ramon Espadaler (UDC); Oriol Junqueras i Marta Rovira (ERC); Joan Herrera (ICV); Joan Mena (EUiA), i David Fernàndez, Quim Arrufat i Isabel Vallet (CUP).


Els participants, després de gairebé tres hores de debat, van donar per acabada la reunió i es van limitar a declarar que “seguirem treballant”, sense aportar més novetats. L'únic que es va mostrar explícit va ser el diputat Quim Arrufat (CUP) que va afirmar que “la reunió ha anat bé”. El coordinador d'ICV, Joan Herrera, que va assegurar que, de moment, “la unitat es manté”, però que “la setmana que ve serà decisiva”.