REPRESSIÓ
La CUP, amb els imputats per la lluita contra la MAT

La formació independentista ha denunciat un cop més la persecució que pateix el moviment contrari a la línia, així com els veïns del terme Viladasens afectats per les expropiacions.

26/03/2014 Drets i Llibertats

La CUP ha estat a la concentració convocada aquest matí des de la campanya 'Solidaritat amb la defensa del territori' a Girona que dóna suport als tres imputats que declararan avui mateix davant el jutge per la seva implicació en la lluita contra la MAT, entre els quals hi ha el regidor gironí de la CUP Jordi Navarro.

La formació ha denunciat un cop més la persecució que pateix el moviment contrari a la línia, així com els veïns del terme Viladasens afectats per les expropiacions. Justament, dissabte passat va ser detingut un altre veí de Fellines acusat d'haver participat en les darreres accions i mobilitzacions contra la MAT.

En aquest sentit, la CUP ha reclamat l'absolució de tots els imputats, i ha acusat el Departament d'Interior de "fer la feina bruta a REE i a l'oligopoli elèctric". La formació també reclamat la necessitat de fer passos cap a un nou model energètic més eficient, democràtic i respectuós amb l'entorn.