8 de març
Acció a Santa Maria de Mar de Barcelona en contra "la llei Gallardón"

Crida a participar en les mobilitzacions de la Diada de la Dona treballadora

07/03/2014 Gènere
Acció a Santa Maria de Mar de Barcelona en contra "la llei Gallardón" Acció a Santa Maria de Mar de Barcelona en contra "la llei Gallardón"
Dues joves d'ARRAN s'han despenjat a dos quarts de nou d'aquest matí a la catedral de Santa Maria del Mar de Barcelona en una acció de protesta contra la contrareforma de la llei de l'avortament del Partit Popular (PP). "Aquesta llei constitueix el darrer i més greu atac de l'Esglèsia i l'Estat contra els drets fonamentals de les dones i fixa un marc normatiu encara més limitat que el de la llei de 1985", segon l'oorganització juvenil.

Així mateix, amb aquesta acció de desobediència, han fet una crida a totes les joves a participar de les multiples mobilitzacions que tindran lloc el dissabte 8 de març en el marc del dia de les dones treballadores.

ARRAN reivindica una vegada més la lluita feminista com "l’eina que ens ha de permetre deslliurar-nos de totes les formes de violència institucional que exerceix sobre nosaltres el patriarcat a través de l’Església i l’Estat. Així mateix veiem en la lluita
desobediència l’única via per subvertir la nova llei de l’avortament".