Lletres
Presentació del llibres de Joan Francesc Lino i Cesk Freixas a Sant Pere de Riudebitlles
19/12/2013 Cultura

Dimarts, la formació política Més Poble - CUP de Sant Pere de Riudebitlles, va organitzar una presentació de llibres d'autors riudebitllencs amb la col·laboració de la plataforma Tigre de Paper, una cooperativa editorial que té com a objectius principals la publicació d'obres en català i que parteixin del pensament crític. Joan Francesc Lino i Cesk Freixas els dos autors riudebitllencs que han editat un llibre amb aquest projecte editorial van ser presents a l'acte explicant els motius personals que els han portat a escriure els seus llibres.

Joan Francesc Lino, nascut i resident a Sant Pere de Riudebitlles, va presentar la seva novel·la negra "Escola d'assassins", ambientada en aquest municipi i que fa servir un context d'injustícia i precarietat per desenvolupar una història interessant sobre el valor i el paper de la violència.

Cesk Freixas, també nascut i resident a Sant Pere de Riudebitlles, va presentar "Paraules per a Gaeta", la seva primera obra literària. Es tracta d'un recull de textos, escrits en prosa poètica, que graviten al voltant de tres eixos: l'univers i la gestió emocional, la crítica política, i la reivindicació dels Països Catalans. A l'acte presentat pel regidor de la CUP Isaac Ruana, també hi va assistir Arnau Carné, membre de Tigre de Paper que va explicar el funcionament i la proposta d'aquesta cooperativa editorial.