TIL
Concentració a Maó en suport dels directors expedientats

Reclamaven una major llibertat d'expressió i portaven cartells del sindicat amb l'etiqueta #TotsSomDirectorsMaó.

12/11/2013 Educació
Reclamaven una major llibertat d'expressió i portaven cartells del sindicat amb l'etiqueta #TotsSomDirectorsMaó. Reclamaven una major llibertat d'expressió i portaven cartells del sindicat amb l'etiqueta #TotsSomDirectorsMaó.

Desenes de persones han participat aquest matí en una concentració a Maó davant del Parlament convocada per l'STEI per demanar el sobreseïment dels expedients disciplinaris oberts als tres directors d'instituts de Menorca i per denunciar l'actitud "repressiva" del govern Bauzá. La mobilització coincidia amb la discussió d’una proposició no de llei referent als expedients dels directors de Menorca.

Els assistents, caracteritzats amb màscares característiques d'Anonymous amb la boca precintada, reclamaven una major llibertat d'expressió i portaven cartells del sindicat amb l'etiqueta #TotsSomDirectorsMaó.

Pel sindicat, el conflicte entre el Govern per una banda, i la comunitat educativa i la societat per l’altra, continua viu. "El Govern Bauzá no negocia i s’ha proposat allargar el conflicte la resta de curs i, qui sap, si fins a les properes eleccions", afirma.

També remarca, que l’actitud del Govern en el tema dels expedients als directors és una gota més a un tassó (got a Menorca i Pitiüses) que ja fa temps que vessa i on també hi trobam el TIL o la llei de símbols, tot dient que "Totes aquestes normes s’imposen amb actitud incendiària dins els centres docents de la manera més irresponsable possible. La llei de símbols, per exemple, pretén prohibir directament els llaços quatribarrats i les teles verdes a les escoles i instituts. Però també prohibeix qualsevol cartell, pòster o element penjat a l’interior o exterior dels centres".