26-S
Accions contra la banca a Palma amb motiu de la jornada nacional de lluita

Palma acollirà aquest dimecres una manifestació anticapitalista que partirà a les 19h de Plaça Porta Pintada

26/09/2012 Drets i Llibertats

L'organització juvenil Arran ha realitzat accions contra diverses sucursals bancàries de Palma en el marc de la jornada nacional de lluita convocada arreu dels Països Catalans per sindicats combatius com la COS.

L'assemblea de Palma d'Arran ha protestat en diverses sucursals de Caja Madrid, Caja de Ahorros del Mediterráneo, Banca March i la Caixa per diferents punts de la nostra ciutat.

Una acció que sorgeix "en reposta al brut paper que jugen els bancs a la vida de les treballadores de Mallorca i dels Països Catalans". "La dinàmica especultavia d'aquestes entitats fonamentades en l'usura és l'autèntica causant d'aquesta crisi capitalista", afirma Arran, que recorda que els bancs "envien centenars de famílies al carrer a través dels desonaments, especulen amb el territori i l'habitatge, viuen de l'endeutament de les classes populars, i a sobre reben finançament públic als successius rescats".

Palma acollirà aquest dimecres una manifestació anticapitalista que partirà a les 19h de Plaça Porta Pintada. Aquesta marxa la convocarà el Bloc Unitari Anticapitalista, format per sindicats i organitzacions polítiques com Arran, Endavant-OSAN, Revolta Global o la CGT.