Llibres
Presentació del llibre "Visions perifèriques de combat", de Jordi Martí Font
16/04/2012 Comunicació
Divendres 27 d'abril a les set de la tarda es realitzarà la presentació del nou llibre de Jordi Martí Font, "Visions perifèriques de combat", al Museu d'Art Modern de Tarragona (c/ Santa Anna, 8, a la Part Alta).

El llibre estarà presentat per Josep Maria Yago, autor del pròleg del llibre. L'organització de la presentació va a càrrec de la Biblioteca Llibertària La Bullanga, de l'Ateneu Llibertari Alomà.

Martí Font va publicar ara farà dos anys Ni Nadal ni Setmana Santa, a l’editorial Riublanc, un conjunt d’articles crítics sobre el Camp de Tarragona.

L’autor, el prioratí Jordi Martí i Font, habitual col·laborador de Llibertat.cat durant els seus cinc anys de vida, és periodista, escriptor, treballador de l’ensenyament, independentista i membre de la CUP i diversos col·lectius locals, i membre del sindicat CGT.

Aquest nou llibre és un conjunt d'articles recollits durant deu anys sobre cultura, les lluites al voltant de l’antiglobalització i altres aspectes treballats habitualment per l’autor.

Tal i com s'ha ressenyat, els articles que recull Visions perifèriques de combat "dibuixen el panorama de lluites perdudes que van fer possible l’actual saqueig a què els mercats (rics i banquers amb la connivència de polítics) estan sotmetent les nostres societats. Fa deu anys alguns els van plantar cara i ara més que mai, cal que algú els la torni a plantar i aquest cop guanyi. O això o el caos (i aquí “caos” és una paraula decididament negativa…)."

De moment el llibre ja es pot comprar a deu euros a la CGT de Tarragona, a l’Ateneu Llibertari Alomà, a la Llibreria Gaudí de Reus, al Bar Campus de Reus i al local de al CGT de Reus.