ANC
Taula rodona d'escriptors independentistes a Sant Cugat

Sant Cugat per la Independència promou un conjunt d'actes per fomentar la reflexió independentista

24/12/2011 Política
Sant Cugat per la Independència ha organitzat una taula rodona d'escriptors que sota el nom de "Textos per la independència" comptarà amb la participació dels escriptors Víctor Alexandre, Patrícia Gabancho, Josep Gimeno, Modest Guinjoan i Josep-Maria Puigjaner. L'acte tindrà lloc dijous 12 de gener a dos quarts de vuit de la tarda a l'Auditori de la Casa de Cultura de Sant Cugat del Vallès.

Són quatre autors i una autora "que han treballat des de perspectives diverses, des de gèneres variats amb estils diferents, cadascú, amb la seva personalitat, configura una veu pròpia en la reflexió cap a la independència". En aquest sentit, assenyala que vol identificar aquestes veus, aquests perfils diferenciats i acostar-los al lectors fidels i també als futurs lectors.

Aquest és un dels actes que Sant Cugat per la Independència, la seu territorial de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), està organitzant per promoure el missatge independentista unitari i impulsar la participació de persones de tot el territori i de qualsevol orientació política a l'ANC així com debatre sobre els passos que ens han de conduir definitivament a la consecució d’un estat propi.