La CUP demana que s'expulsin els neonazis de l'estadi d'esports de Sabadell

La CUP ha demanat que s'expulsin definitivament els neonazis de l'estadi del Centre d'Esports de Sabadell, la Nova Creu Alta, després que un integrant del grup ultra Hooligans Vallès saltés damunt la gespa dissabte passat per increpar un jugador rival.

Tot i que la directiva ha optat per expulsar aquest aficionat de l'estadi la CUP considera que ha arribat el moment de prendre mesures "més serioses" en aquest àmbit. Per als independentistes, ''ja fa massa temps que un estadi municipal està servint per fer-se propaganda a un grup de feixistes''.

20/10/2011 13:59 Drets i Llibertats

El portaveu de la CUP, Xavi Oca, assegura que darrere de la porteria "s'hi troben diversos individus que compten amb antecedents penals i que són coneguts per haver protagonitzat diverses agressions". D'altra banda, la gran trajectòria de l'equip "fa més imprescindible que mai que la seva imatge i la de la ciutat no es vegi tacada per aquesta minoria", remarca Oca, que demana que es retirin els carnets als integrants del grup neonazi i que es prohibeixi l'entrada "a tots aquells qui han protagonitzat incidents tant dins com fora del camp així com als que defensen idees racistes o feixistes".