La Crida Premianenca presenta els caps de llista

La Crida Premianenca continua conformant el seu projecte de cara als comicis del 22 de maig. En una assemblea celebrada la setmana passada, la formació independent va proclamar Joan Ribet cap de llista de la formació, seguit de Marc Forés, Nico Bobadilla, Sara Montesinos i Mercè Gil.

Segons la Crida, la llista "exemplifica la voluntat de la formació de sumar joventut, experiència i sobretot un compromís rotund amb les necessitats i el futur del seu municipi", fet que es fa palès amb la trajectòria dels membres, lligada a iniciatives socials i culturals des del teixit associatiu.

12/04/2011 22:53 Política

199544_10150182352261075_705716074_8830255_6180808_nD'altra banda, l'assemblea va servir també per preparar la precampanya i campanya electoral i per perfilar els eixos i continguts del programa electoral, que es desgrana en tres gran eixos: municipi i territori, municipi i societat i municipi, organització i participació.

La Crida Premianenca es presenta com la nova alternativa política a Premià de Mar i es presenta com "una candidatura municipalista oberta, organitzada en assemblees i comissions". "Un projecte d'esquerres crític i alternatiu, un espai de debat, de proposta i d'acció". La Crida Premianenca vol ser, però, quelcom més que una candidatura electoral. En aquest sentit, des de la Crida s'inicia un procés de confluència de premianencs i premianenques que aposten per una idea radicalment diferent del que representa la política municipal i des d'aquesta es vol impulsar un espai sociopolític que s'expressi al carrer i a les urnes, establint un pont i un altaveu entre la societat i l'Ajuntament.

Per saber-ne més:

Municipals 2011: Unitat Popular