Molins aprova una moció de la CUP perquè les cartelleres siguin d'ús exclusiu per les entitats

Una pugna que la CUP manté a moltes poblacions és la d'aconseguir que els plafons i cartelleres de l'espai públic estiguin únicament destinades a divulgar l'activitat de les diferents entitats de cada població i no a difondre activitats lucratives.
 
Doncs bé, a Molins de Rei ho han aconseguit. En el passat ple municipal del 3 de novembre de 2010 es va aprovar una moció de la CUP que demanava que els plafons per enganxar cartells siguin d'ús exclusiu per entitats, associacions, partits polítics i ajuntament de la vila. Aquesta moció va ser aprovada per unanimitat.

10/11/2010 03:51 Política
La CUP va presentar la moció perquè diferents entitats de la vila havien fet arribar el seu malestar ja que en les últimes setmanes algunes empreses havien enganxat cartells de grans dimensions en els plafons sense cap mirament a l'hora de tapar tota la resta de cartells de les entitats.
 
La CUP es congratula per l'aprovació de la moció i espera que es pugui portar a ple la modificació de l'Ordenança de Convivència Vilatana per tal d'incloure aquesta restricció per l'ús dels plafons informatius. 
 
Per saber-ne més: