El PSC monopoliza la recuperació del bosc de la Bastida menyspreant la mobilització popular

La Plataforma per la defensa de la Serra de Marina i Can Zam explica en una publicació una detallada cronologia de tota la història de la lluita per recuperar La Bastida. La publicació es va repartir diumenge passat durant la inauguració del parc
"La Bastida s'ha salvat gràcies a la mobilització popular. Fa només disset mesos l'Ajuntament volia construir 537 habitatges, amb un gratacel inclòs", així comença la publicació per a criticar a l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet que ha omet e forma deliberada i escandalosa el paper que ha tingut la mobilització popular a l'hora de salvar La Bastida de l'especulació. (Cronologia d'una lluita popular).

23/05/2010 15:50 Territori

En aquesta línia, el col·lectiu ciutadà Gent de Gramenet va titllar  l'alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon (PSC), de ser una "pocavergonya" per haver ignorat, en un full municipal sobre la Bastida, la pressió i contribució d'algunes entitats de la ciutat perquè aquest espai esdevingués un parc urbà.

"L'alcaldessa ha ignorat la lluita que moltes persones van protagonitzar perquè la Bastida no esdevingués un espai amb mig miler de pisos", va dir ahir Antoni Jaumandreu, un dels portaveus d'aquest col·lectiu. "Com s'atreveix a jugar amb aquest cinisme amb les il·lusions de les entitats, de la plataforma per a la defensa de la Serra de Marina, de les AMPA i dels nens que van salvar la Bastida d'aquest projecte urbanístic", es pregunta Gent en un comunicat en què defineix de "propaganda manipulada i partidista" el full informatiu municipal que el consistori ha repartit en les bústies de molts domicilis i en què s'explica la conversió d'uns terrenys de la zona de la Bastida en un parc urbà. "No té dret a canviar la història i tergiversar la informació. Vostè sap més que ningú que el projecte que ara inaugura és el projecte que defensaven les entitats i la plataforma. No fer ni un sol esment a tots aquests col·lectius en aquest full és una burla i un menyspreu", retreu Gent a Parlon, que, segons Jaumandreu, demostra tenir "el mateix estil" que el seu antecessor.

 

Per saber-ne més:
 
 
 
 
Cercavila en de defensa de La Bastida a Santa Coloma de Gramenet. Llibertat.ca