Cloenda de la campanya "VNG100MIL"

La plaça de la Vila va acollir aquest dissabte l’acte de cloenda de la campanya “VNG100MIL” engegada per la CUP de Vilanova i la Geltrú a principis d’abril.
La campanya “VNG100MIL” ha tingut com a objectiu posar en evidència que macroprojectes com l’Eixample Nord, el Llimonet I i II o l’Eixample de Mar a Vilanova i la Geltrú, entre d’altres, no responen a les necessitats dels 67.000 habitants actuals.

12/05/2010 10:36 Territori
L'acte va servir per denunciar una vegada més, i de manera oberta, que la CUP no està d’acord amb les polítiques urbanístiques que segueix desenvolupant el tripartit a Vilanova, malgrat la crisi que travessem i la gran quantitat de pisos buits i sectors a mig desenvolupar que encara resten a la nostra ciutat. 
 
La campanya “VNG100MIL” ha tingut com a objectiu posar en evidència que macroprojectes com l’Eixample Nord, el Llimonet I i II o l’Eixample de Mar, entre d’altres, no responen a les necessitats dels 67.000 habitants actuals. Aquestes grans àrees estan contemplades, al Pla General d’Ordenació Urbana, com a reclam per a l’arribada de milers de ciutadans en un breu període de temps. Algunes zones estan a mig construir, d’altres encara estan sobre plànol, però el projecte del govern local és encabir milers de nous habitants més en una ciutat que actualment li falta molt encara per millorar en qualitat de vida.
 
La CUP de Vilanova i la Geltrú considera que el veïnat ha de poder decidir quin és el municipi que volem, sense imposicions que arribin des de la Generalitat de Catalunya o des del mateix Ajuntament. "La campanya ha volgut reflectir que som molts els vilanovins i vilanovines que no volem perdre la nostra identitat i rebutgem que Vilanova es converteixi en una extensió més de l’Àrea Metropolitana de Barcelona", apunta la CUP.
 
Al bloc vng100mil.blogspot.com es pot visualitzar un vídeo del dinar així com d'altres materials de la campanya. Es mantindrà actiu per seguir informant la població de l’actualitat en matèria urbanística a Vilanova. 
 
Per saber-ne més: